2310465606 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας (φανάρι διασταύρωσης Ν. Ρυσίου) - (Είσοδος Πολ. Αεροπορίας), Θεσσαλονίκη sotkar1@gmail.com

 

 

La Foresta Wedding Venue
Κτήμα δεξίωσης γάμου Θεσσαλονίκη


Το κτήμα

Δημιουργήσαμε ένα μαγικό μέρος για να ζήσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας!

Καλωσορίσατε στο κτήμα La Foresta, τον τέλειο χώρο για να πραγματοποιήσετε έναν γάμο σαν παραμύθι. Βρισκόμαστε σε έναν καταπράσινο παράδεισο, έναν τόπο όπου η φύση συναντά την κομψότητα, δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό για τον πιο σημαντικό σας έρωτα.

Το κτήμα δεξιώσεων La Foresta συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη φρεσκάδα του φυσικού περιβάλλοντος με την κομψότητα της σύγχρονης αισθητικής. Ο κήπος μας, γεμάτος από πολύχρωμα λουλούδια και καταπράσινα δέντρα, προσφέρει έναν υπέροχο χώρο για την τελετή του γάμου σας.

 

 
     
     
 
 

Το προσωπικό μας, έμπειρο και εξυπηρετικό,
είναι διαθέσιμο να καλύψει κάθε λεπτομέρεια της ημέρας σας, ενώ ο εκπληκτικός χώρος του κήπου παρέχει το ιδανικό πλαίσιο για τη δεξίωση.

Το κτήμα διαθέτει έναν πολυτελή εξωτερικό χώρο υποδοχής, όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ποτά και εκλεκτά εδέσματα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Στο La Foresta, προσφέρουμε εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα που είναι σχεδιασμένα να ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι επιλογές μας περιλαμβάνουν εκλεκτές συνταγές από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας ένα μενού που θα κάνει τον γάμο σας αξέχαστο.


Στον κήπο μας λειτουργεί εκκλησάκι όπου μπορούν να τελεστούν μυστήρια κατόπιν άδειας.

 

 

 
     
     

 

Στο κτήμα La Foresta, κάθε στιγμή γίνεται μαγεία. Επιτρέψτε στην ομάδας μας να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για την ημέρα του γάμου σας.